DXN International

Σχετικά με τη DXN

Έχοντας την έδρα της στη Μαλαισία, η DXN ζει με βάση συγκεκριμένες αξίες στην καθημερινή της λειτουργία. Αυτές οι αξίες είναι : “One Dragon (Ένας Δράκος)”, “One World One Market (Ένας Κόσμος μία Αγορά)” και “One Mind ( Μία Σκέψη)”. Η DXN είναι αφοσιωμένη στην προσκόλληση σε αυτές τις αξίες σε όλες τις πτυχές του επιχειρηματικού της μοντέλου, από την Καλλιέργεια και την Επεξεργασία μέχρι την Προώθηση και Διανομή των εμπλουτισμένων με Γανόδερμα προϊόντων της απευθείας στους καταναναλωτές. Αυτή η διαδικασία έχει αποφέρει στη DXN παγκόσμια αναγνώριση για το σύστημα διαχείρισης τεχνολογίας αιχμής, την Έρευνα και την Ανάπτυξη, και τα τελικά προϊόντα με την υψηλότερη ποιότητα στην παγκόσμια αγορά σήμερα.

«One Dragon»

Ολόκληρη η διαδικασία – παραγωγή, επεξεργασία, προώθηση και διανομή λαβαίνει χώρα απολειστικά από την Εταιρεία κάτω από τους αυστηρότερους ελέχους ποιότητας.

Ο Dato’ dr. Lim Siow Jin – Ο Ιδρυτής της DXN

Η DXN ιδρύθηκε από τον Dato’ Dr. Lim Siow Jin (η λέξη Dato’ είναι ο Μαλαισιανός τίτλος ευγένειας), απόφοιτο του διακεκριμένου Ινδικού Ινστιτούτου Τεχνολογίας, το 1993. Το βαθύ ενδιαφέρον του για τα οφέλη των μανιταριών στην ανθρώπινη υγεία τον οδήγησε στο θαυμαστό Γανόδερμα ή αλλιώς Lingzhi . Έτσι ξεκίνησε μια έρευνα για την μέγιστη αξιοποίηση αυτού του Βασιλιά των Βοτάνων, ώστε να ωφελήσει στο μέγιστο όσους επιθυμούν να παραμείνουν υγιείς.

«One World One Market»

Κάθε εγγεγραμένο μέλος απολαμβάνει bonus από τους συνεργάτες του σε όλο τον κόσμο με μία συμμετοχή.

«One Mind»

Η εταιρεία και οι συνεργάτες είναι συγκεντρωμένοι γύρω από την ίδια σκέψη: να κάνουν business με τη DXN.

Καλλιέργεια του Μανιταριού Γανόδερμα

Η φάρμα με Γανόδερμα της DXN είναι διεθνώςαναγνωρισμένη για τα μοναδικά χαρακτηριστικά της καλλιέργειας που αποφέρει Γανόδερμα πολύ υψηλής ποιότητας.

Τα ξεχωριστά χαρακτηριστικά της είναι τα εξής:

  • Κατάλληλο Κλίμα – Θερμό και υγρό περιβάλλον, με θερμοκρασίες μεταξύ 26oC και 27oC.
  • Καθαρό Νερό – με pH που διατηρείται συνεχώς μεταξύ 7.0 και 7.9.
  • Καθαρός Αέρας – Οι φάρμες έχουν χωροθετηθεί μακριά από πυκνοκατοικημένες και από μολυσμένες περιοχές. Διασφαλίζουμε ότι τα προϊόντα μας είναι απαλλαγμένα από τοξίνες.
  • Ογανική Καλλιέργεια – Χρησιμοποιούνται φυσικά υλικά όπως άχυρο ρυζιού και πριονίδι αντί για λιπάσματα, εντομοκτόνα και φυτοφάρμακα. Με αυτή τη μέθοδο παράγονται πάνω από 200 κύρια και δευτερεύοντα συστατικά, όπως ένζυμα, συνένζυμα, αμινοξέα, βιταμίνες, υδατάνθρακες και διάφορα ιχνοστοιχεία. Όλα αυτά συντελούν στη βελτιστοποίηση της ποιότητας, τη μεγιστοποίηση της ποσότητας, την ανάπτυξη και την αντοχή στα παράσιτα των καλλιεργειών μας.
  • Μέθοδος Καλλιέργειας Ιστού – ένα εκατομμύριο τεμάχια Γανόδερμα παράγονται από ένα και μοναδικό, ύψιστης ποιότητας μητρικό φυτό.
  • Διευθέτηση με Αιώρηση – χρησιμοποιείται για την αποφυγή της διάχυσης ανεπιθύμητων συστατικών στο Γανόδερμα. Εξασφαλίζεται τοσο η ανάπτυξη όσο και η ποιότητα του μανιταριού Γανόδερμα.

Η φάρμα της DXN με Γανόδερμα (ή Linghzi, στην Κινεζική γλώσσα) καταλαμβάνει μια έκταση 700 στρεμμάτων. Είναι η μεγαλύτερη φάρμα του είδους της στη Μαλαισία και η πρώτη που παρέλαβε το πιστοποιητικό MS ISO 14001:2004 από τους Lloyd´s Register Quality Assurance , τον Ιούλιο του 2000. Αυτό διασφαλίζει ότι όλες οι δραστηριότητες που σχετίζονται με την καλλιέργεια του μανιταριού Γανόδερμα πληρούν τις προδιαγραφές του προτύπου MS ISO 14001:2004 και συμμοφώνονται με τις απαιτήσεις που επιβάλλει το Υπουργείο Περιβάλλοντος.

Το Νοέμβριο του 2007, απονεμήθηκε στη φάρμα της DXN το πιστοποιητικό Malaysian Organic Scheme από το Υπουργείο Γεωργίας της Μαλαισίας, το οποίο πληροί τις προδιαγραφές πιστοποιημένης Οργανικής Φάρμας κατά MS 1529:2001.

Το φαρμακευτικό εργοστάσιο της DXN καλύπτει μια περιοχή πάνω από 34,000 τ.μ. και είναι εξοπλισμένο με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στην επεξεργασία του μανιταριού Γανόδερμα. Πρόκειται για το πρώτο εργοστάσιο του είδους του στη Μαλαισία και του έχει απονεμηθεί η πιστοποίηση TGA (Therapeutic Goods Administration) του υπουργείου υγείας της Αυστραλίας, ενώ έχει παραλάβει και πιστοποίηση MS ISO 9001:2000 από τους Lloyd’s Register of Quality assurance, το Σεπτέμβριο του 1999. Επίσης, είναι μεταξύ των πρώτων εταιρειών που παρέλαβαν το πιστοποιητικό GMP (Good Manufacturing practice) από το Εθνικό γραφείο Φαρμακευτικού Ελέγχου και το υπουργείο υγείας της Μαλαισίας.

Τα δύο εργοστάσια επεξεργασίας καφέ της DXN έχουν μια συνολική επιφάνεια πάνω από 42.000 τ.μ. και περιλαμβάνουν σύγχρονες εγκαταστάσεις για την παρασκευή ολόκληρης της σειράς τροφίμων και ροφημάτων μας.

Η νέα μονάδα παραγωγής της DXN στεγάζει τα εργοστάσια παραγωγής καλλυντικών, χυμών και Ενζύμων. Έχουν όλα πιστοποίηση GMP από το Εθνικό γραφείο Φαρμακευτικού Ελέγχου και το υπουργείο υγείας της Μαλαισίας. Το εργοστάσιο μαζί με τα γραφεία της Διοίκησης έχουν συνολική επιφάνεια πάνω από 70.000 τ.μ.

Η DXN Marketing είναι η πρώτη εταιρία MLM στον κόσμο που υιοθέτησε το πρότυπο » Ενας Κόσμος, μία Αγορά», το οποίο επιτρέπει στους συνεργάτες από οποιαδήποτε χώρα να γίνουν απευθείας ανάδοχοι νέων συνεργατών τόσο τοπικά όσο και εκτός συνόρων. Η DXN είναι επίσης ο ηγέτης στην εξαγωγή MLM της Μαλαισίας.

Η Έρευνα και η Ανάπτυξη αποτελούν κύριες αποστολές της DXN όσον αφορά τη διασφάλιση της υψηλότερης ποιότητας όλων των προϊόντων της. Οι επικεντρωμένες προσπάθειες της DXN στην έρευνα και την ανάπτυξη οδηγούν συνεχώς την εταιρεία στην παραγωγή προϊόντων με τα υψηλότερα διεθνή στάνταρ αλλά και όσο πιο κοντά στη φυσική τους προέλευση είναι δυνατόν.

Στις 17 Ιουλίου 2006, το Εργαστηριακό τμήμα της DXN Holdings Bhd. αναγνωρίστηκε με το Πιστοποιητικό Διαπίστευσης MS ISO/IEC 17025 για την τεχνική του επάρκεια, το καθορισμένο πεδίο εφαρμογών και τη λειτουργία ενός συστήματος διαχείρισης ποιότητας του εργαστηρίου.

Η Έρευνα και η Ανάπτυξη δίνουν επίσης έμφαση στη μακροπρόθεσμη δέσμευση της DXN να τοποθετεί σε πρώτη προτεραιότητα τις φιλικές προς το περιβάλλον πρακτικές και την ανθρώπινη υγεία σε όλα τα στάδια της παραγωγής.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: